Pravila privatnosti

Odvjetnici Mateji Šoli privatnost korisnika vrlo je važna. Zbog toga je razvila Pravila privatnosti za posjetitelje svojih internetskih stranica koja opisuju kako i u koje svrhe ona prikuplja i koristi osobne podatke korisnika. Odvjetnica Mateja Šola moli korisnike da se upoznaju s praksom zaštite privatnosti i da joj se jave ako imaju bilo kakva pitanja.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Osobne podatke korisnika odvjetnica Mateja Šola može prikupljati putem oblika komunikacije koji su dostupni pod odjeljkom „Kontakt” na njezinoj internetskoj stranici, poput imena, adrese, adrese e-pošte, telefonskog broja i broja telefaksa. Također, korisnici dobrovoljno mogu dati i ostale podatke koji su povezani s njima i njihovim upitima ili komentarima. Međutim, korisnici se potiču da navode samo osobne podatke koji su dovoljni kako bi odvjetnica Mateja Šola mogla pružiti odgovarajuće odgovore na njihove upite i komentare. Odvjetnica Mateja Šola može koristiti kolačiće ili slične tehnologije koje prikupljaju određene informacije o upotrebi internetskih stranica kad korisnici pristupaju, gledaju i koriste internetske stranice. Kolačić (eng. cookie) je datoteka smještena u računalu ili mobilnom uređaju, koja odvjetnici Mateji Šoli pomaže bolje razumjeti ponašanje korisnika, pokazuje joj koje su dijelove njezinih internetskih stranica posjetitelji pogledali i omogućavaju i mjere učinkovitost oglasa i internetskog pretraživanja. Podaci prikupljeni putem kolačića i ostalih tehnologija tretiraju se kao neosobni podaci. Kolačiće korisnici mogu isključiti u svojim pretraživačkim postavkama (npr. pod značajkom „Preferencije” ili „Internet opcije” svoga preglednika). Međutim, korisnici moraju uzeti u obzir mogućnost da neke značajke internetskih stranica neće normalno funkcionirati ako isključe uporabu kolačića.

Kako se koriste prikupljeni osobni podaci

Osobni podaci koriste se kako bi (i) odvjetnica Mateja Šola odgovorila na komentare ili upite korisnika; (ii) unaprijedila internetske stranice, a ujedno i poboljšala iskustvo korisnika u korištenju njezine stranice te (iii) kako bi se dijagnosticirali problemi s njezinim računalnim serverima. Osobni podaci korisnika pohranjuju se samo na razdoblje potrebno u gore navedene svrhe. Nakon što to razdoblje istekne, podaci korisnika bit će izbrisani.

Čuvanje povjerljivosti osobnih podataka

Odvjetnica Mateja Šola se obvezuje čuvati osobne podatke korisnika strogo povjerljivima i isključen je bilo kakav oblik priopćavanja ili ustupanja podataka trećim osobama.

Izmjene Pravila privatnosti

Odvjetnica Mateja Šola zadržava pravo na izmjene ovih Pravila privatnosti u svako doba. Korisnicima se preporučuje da redovito posjećuju ova Pravila privatnosti kako bi bili obaviješteni o eventualnim izmjenama.